DiverseHave

Jacuzzi eller vildmarksbad?

I en travl og hektisk hverdag findes der ikke noget bedre end at komme hjem til et varmt karbad. I et bad kan du slappe 100 % af og lade det varme vand løsne dine muskler og tanker, og karbadet er derfor lig med ægte velvære, der kan virke både afstressende og forfriskende.

Men hvorfor ikke bringe den afslappende oplevelse ud under den åbne himmel, hvor du kan nyde naturen og årstidens gang, mens du hygger med venner og familie i det varme vand? Det kan du gøre med enten et lækkert vildmarksbad eller en luksus jacuzzi.

Men hvilken af de to skal du egentlig vælge, hvis du er på udkig efter velvære under den åbne himmel? Det guider vi dig til i artiklen lige her på siden.

Hvad er forskellen på en udendørs jacuzzi og et vildmarksbad?

Der er ingen tvivl om, at der er muligt at slappe af og hygge sig i både et vildmarksbad og en jacuzzi spa eller et udendørs spabad. Men der er alligevel forskel på de to produkter, og der er derfor et par ting, du skal tænke over, inden du køber.

Forskellen mellem de to typer bliver mere og mere flydende, men generelt kan det siges, at et vildmarksbad er lidt mere lavpraktisk. En jacuzzi er typisk opvarmet via elektricitet, mens de fleste modeller også kan lave behagelige bobler.

Et vildmarksbad skal derimod typisk opvarmes med brænde, mens det heller ikke er normalt at se et vildmarksbad med bobler. Et vildmarksbad er således mere simpelt, men netop dette kan også være en del af charmen for dig, der gerne vil føle, at du befinder dig midt i vildmarken, når du træder ned i det varme vand.

Hvis du derimod gerne vil have bobler og en nemmere måde at varme vandet op på, kan en jacuzzi være det rette valg. Af samme grund er en jacuzzi dog typisk lidt dyrere end et vildmarksbad, hvorfor du har mulighed for at få et godt vildmarksbad tilbud, hvis prisen er en prioritet for dig.