Sponsoreret

Praktisk opbevaring til det lille hjem

Dette indhold er sponsoreret

Bor du i egen villa eller parcelhus, har du højest sandsynligt godt med plads til cykler, haveredskaber og lignende. Det kan være, du har en garage eller et større skur, som kan yde beskyttelse mod både vejret og tyveri. Men bor du i rækkehus eller et mindre byhus med begrænset plads omkring sig, er pladsbesparende løsninger nødvendige, når det kommer til opbevaring. En løsning kan være en carport med skur.

Pas på dine ting – så holder de bedre

Græsslåmaskine, cykel og haveredskaber har længere holdbarhed hvis de beskyttes mod især regn og fugt. Vi er mange, der ærgrer os over at finde rustpletter på yndlingsriven eller på cyklen, efter den har været efterladt udenfor i for lang. Både ud fra et økonomisk og et miljømæssigt hensyn er det værd at behandle dine ejendele godt, så de kan holde længe og ikke skal skiftes ud i utide.

En carport med skur kan bestilles her, hvis du både har brug for at få tag over din bil og dine ejendele. Alt efter hvad du ønsker at opbevare i skuret, kan du indrette det med for eksempel hylder til kasser og poser, eller et vægophæng til haveredskaber. Det giver mere fri plads i skuret og gør det nemt at overskue, hvad du præcist har derinde. Selvom skuret beskytter mod regn beskytter det ikke mod kulde, så placer ikke kuldefølsomme ting i det. Hvis du er i tvivl, kan du eventuelt putte ting i flamingokasser, der kan yde en vis beskyttelse mod for eksempel temperaturer under frysepunktet.

Er tyverisikring nødvendig?

Hvis du bor i et fredeligt kvarter, hvor der sjældent forsvinder noget fra beboernes matrikler, behøver du ikke nødvendigvis tænke på aflåsning. I en carport med skur kan cyklen således stå frit fremme. Skal du tilbringe længere tid hjemmefra er det dog en god ide at låse cyklen ind i selve skuret.