Sponsoreret

Så skal der spises i den nye spisestue

Glæder du dig til den dag, hvor du kan sige dette? Boligrenovering tager tid og meget energi. Når I er nået over den værste stress og bekymring vedrørende selve byggeriet, elinstallationer, VVS, varmeanlæg og så videre, så er I jo næsten kommet til den mest spændende del; nemlig indretningen. Det er jo altid fedest at sætte sit eget præg indvendigt, finde møbler, som passer til indretningen og visualiserer alle de mange ideer, mens man går rundt i de tomme lokaler som blanke lærreder. Her får I lidt inspiration.

Hjemmets hjerterum

Mange vælger et køkkenalrum, når de selv skal stå for plantegningen. Måske har I ikke valgt dette, men ikke desto mindre, er I nok stadig enige i, at køkkenet, spisestuen og stuen er en treenighed, som er meget vigtig for hjemmets følelse og stemning. I glæder jer allerede til at spise pizza ved jeres spisebord, men I mangler stadig stole… shit! I mangler stadig spisebordsstole. Det kan der heldigvis gøres noget ved. Køb spisebordsstole, men opbevar dem vel, indtil støvet har lagt sig på byggepladsen. I kan også vente lidt endnu og bare begynde at undersøge mulighederne. Men det er med at slå til, når I ser dem, I vil have.

De store og de små

Møbler er altid svært, da man føler, at man tager en meget permanent beslutning. Det kan også være endnu sværere at træffe denne, hvis man står midt i et byggekaos. Men I kan godt begynde at tage nogle mål og pejle jer ind på, hvilken type sofa, I eksempelvis er på udkig efter. Der findes jo utallige modeller, men alt I ved, er, at den skal være til at finde, når I trænger til at smide jer på sofaen ovenpå dette kaotiske eventyr. Så begynd at lure, søg en masse og sæt et hjerte.