Sponsoreret

Ser du ind i fremtiden i dit boligbyggeri?

Dette indhold er sponsoreret.

Der er mange klassiske hjem i Danmark. Parcelhuse, villaer, rækkehuse, lejligheder og alle mulige andre ting. Alle er umiddelbart noget som vi kender og som vi kan forestille os. Men måske står du som fremtidig boligejer og synes, at det hele er lidt for kedeligt, trivielt eller måske bare slet ikke udviklet nok til den livsstil du vil drive i din villa. Så kan det være, du kan få lidt inspiration til, hvad du så kan gøre i stedet for.

Funkisvillaen

Funkisvilla er et udtryk, der forkorter begrebet funktionalistisk villa. Så som du nok kan fornemme er det en villa, der kan skyde lidt over det, som du normalt ser i et klassisk hus. Funktionalisme er en art af arkitekturen, hvor der leges en smule med den almene udformning af et hus. Så hvis du godt kunne tænke dig at dit hus skiller dig ud fra parcelhusrækken, så er det måske noget for dig. Funktionalistisk vil ofte være udformet ud fra et princip om lige linjer, rene geometriske former, hvorfor du også ofte vil se dem med flade tage. Måske er der blevet manipuleret lidt med den måde døre og vinduer er placeret i en sådan ren facade, for at skabe en lille kontrast til den ellers meget stilrene facade. Hvis det lyder interessant, findes der måske flere af sådanne funkisvillaer på markedet som du kan undersøge. Enten med henblik på at købe eller blot for at finde inspiration til din egen funkisvilla. Se arkitekttegnet funkishus, hvis du gerne vil bygge dit eget hus. Så kan du have en masse medbestemmelse på, hvorledes dette hus skal udtrykke sig, hvilket også kan være en spændende proces for dig, der gerne vil gøre tingene lidt anderledes. Så kan du også inddrage andre inspirationskilder af stilarter af arkitekturen og på den måde gøre huset helt dit eget.

Hvad så med det indre?

Når du så har en lækker, smuk og gennemført funkisvilla, så kan det måske også være du gerne vil have, at husets indre er lige så gennemtænkt og fremtidsseende. Måske har du allerede en indretningsstil i tankerne, eller måske er du lidt i tvivl om, hvordan du bruger den bolig bedst mulig. Hvis du har brug for hjælp til at få det optimale resultat, kan du overveje at inddrage en indretningsarkitekt i din proces, så du kan få lidt sparring og vejledning til at indrette boligen helt rigtigt.