Sponsoreret

Svært ved at finde studenterkørsel? Dette kan du selv gøre

Dette indhold er sponsoreret

Hvert år udklækkes der et væld af nye studenter over hele landet, som alle sammen skal ud at booke studenterkørsel, som en del af deres fejring af, at de er blevet færdige med deres gymnasieuddannelse. Det gør at der er rift om de biler der er og hvis man ikke er hurtigt nok ude, så kan det ende med at man får en lang næse. Book studenterkørsel i god tid, hvis man ikke vil ende med håret i postkassen, hvor gode råd er dyre. Heldigvis findes der dog en mulig løsning, som dog kræver at forældrene måske hjælper økonomisk til. Der findes mange brugte lastvogne til salg, som med lidt snilde kan omdannes til en mulig løsning. Det kræver dog meget, men når det gælder ens børns studenterfejring, er der tale om en ting, som kun sker én gang i livet og derfor aldrig kommer igen. Så hvis man har været for sent ude og gerne vil løse problemet, så kan man med fordel læse med i denne artikel, hvor vi giver et par alternativer til dem der ikke nåede det.

Renover en gammel lastvogn som klasse

Der findes mange brugte lastvogne på markedet, som har haft en anden funktion før i tiden. Hvis man kan skaffe midlerne og samtidig er frisk på et klasseprojekt, så kan man købe en gammel lastvogn til formålet og renovere den sammen som klasse. Det er dog en kæmpe opgave, som også koster økonomisk, men hvis det gælder om at redde udsigten til at få lov at opleve studenterkørslen sammen med sine klassekammerater, så er det alle pengene værd. Det er dog ikke bare at købe en lastvogn og renovere den. Der findes også et væld af love og regler som skal overholdes, hvis man skal have den godkendt til kørsel med studenterne.

Sådan får I succes med projektet

Er situationen så desperat, at i har besluttet jer for at gå i gang med dette projekt, så kræver det nogle specifikke ting, for at jeres projekt kan blive succesfuldt. Først og fremmest skal i have fundet midlerne til at købe en lastvogn, samt renoveringsudgifterne. Dernæst skal I finde en mekaniker, som kender til reglerne for køretøjer til studenterkørsel, som i kan arbejde sammen med. En mekaniker kan også hjælpe jer med at få repareret de ting der måske skal repareres, så i både kan få synet og godkendt jeres lastvogn til kørslen.