Sponsoreret

Undgå varmeudslip i dyre tider

Dette indhold er sponsoreret

Denne vinter har været særlig hård for pengepungen, og derfor har du bestemt heller ingen interesse i at bruge flere penge på varme end absolut nødvendigt! Men har du oplevet, at varmen hurtigt er steget ud og nærmere forsvundet op gennem loftet? Det kan tyde på, at dit loft ikke er godt nok isoleret. Dette forsager, at du desværre bruger langt flere penge end nødvendigt på varme, der siver ud af lokalet, lige så hurtigt som den er kommet.

Slip for at bruge unødvendige penge på varme og få dit hus isoleret!

Har jeg brug for isolering?

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for at isolere i dit hjem? Din bolig er blevet isoleret under byggeriet i sin tid, men har dit hus mere end 20 år på bagen, kan der faktisk være god grund til at få efterisoleret huset. Det samme gælder loftisolering.

Har dit loft ikke været isoleret inden for de seneste 20 år, vil der med stor sandsynlighed være behov for at få lagt isolering på loftet igen. Har du mistanke om dårlig loftisolering, er det oplagt at få foretaget et isoleringstjek.            

Hvilken isolering er bedst til mit loft?

Når man taler om loftisolering, bør man overveje isoleringslag, der i alt ender på en tykkelse omkring 300 mm. Her skal nemlig tages hensyn til Bygningsreglementets krav. Dette vil en isoleringskonsulent kunne vejlede dig i.

Når du skal overveje, hvilken type loftisolering, der vil fungere bedst på dit loft, skal du først afgøre, hvad der skal isoleres. Er det et uudnyttet luftrum, vil du kunne efterisolere med granulat. Modsat vil du ved efterisolering af loft til kip eller en førstesal benyttet isoleringsplader i forskellige tykkelser.

Der findes et bredt udvalg af isoleringstyper, men rockwool benyttes fortsat de fleste steder for din sikkerheds skyld, da materialet bl.a. ikke kan brænde.