BoligHave

Værktøj du bare må have på værkstedet!

Der findes ikke noget som et lækkert og rummeligt værksted. Men før værkstedet er helt perfekt, skal det naturligvis også udstyres med det helt rette værktøj. Der findes rigtig meget værktøj på markedet, men det er ikke det hele, der er brugbart og værd at investere i.

Dog findes der nogle ting, som er så alsidige og anvendelige, at de må være en fast del af ethvert værksted. Det er værktøj, du bare må eje, og hvad det er, får du her 3 gode bud på.

En boremaskine

En boremaskine er nok det vigtigste stykke værktøj i ethvert værksted. Boremaskinen kan bruges til et væld af forskellige opgaver, og ofte er den direkte nødvendig for at få et stykke arbejde udført.

Med en boremaskine kan du bl.a. skrue skruer i, når du har gang i et byggeprojekt, når du samler møbler, eller når du hænger hylder op. Dertil er boremaskinen også uundværlig, når der skal bores huller i væggen for at hænge hylder og andet op, samt når du skal bore i træ, metal eller plastik i forbindelse med andre opgaver.

En kompressor

Hvis cykler, biler, trailere og lignende er en fast del af dit liv, så er en kompressor helt uundværlig. Med en kompressor kan du skabe det rette lufttryk i dine bildæk på få sekunder, og det samme gælder for dækkene på din cykel, din trailer eller din havetraktor.

Med en kompressor findes der stort set ingen grænser for, hvad du kan pumpe luft i, hvorfor den også er vigtig i enhver familie, hvor der spilles meget fodbold, volley eller lignende.

Men en kompressor kan faktisk også bruges til andet end bare at give luft til bolde og dæk. Der findes også en lang række forskelligt værktøj, som kører på lufttryk. Derfor får du nye muligheder i værkstedet ved at eje en kompressor, da du bl.a. kan komme til at drive en sømpistol, en mejselhammer, en møtrikspænder og meget andet.

En højtryksrenser

Rengøring er kedeligt og tidskrævende, og derfor springer mange opgaven over, når eksempelvis terrassen eller havemøblerne er beskidte. Men det behøver faktisk ikke være en hård opgave at komme gennem den udendørs rengøring, for med en højtryksrenser bliver mange former for rengøring både sjovere og langt nemmere.

Med en højtryksrenser kan du sprøjte vand ud med højt tryk, og den skarpe vandstråle er perfekt til rengøring af eksempelvis havemøbler, nogle former for husmure, terrasser og lignende.

Du kan også nemt rengøre bil, plæneklipper og meget andet, når du har en højtryksrenser til at stå i dit værksted.