RenoveringBoligDiverse

Maskine til indblæsning af papiruld – Hvordan virker det egentlig?

Hvad end du bygger nyt, eller du skal efterisolere din bolig, så er det nødvendigt at have det rette udstyr. I dette indlæg tager vi udgangspunkt i, hvad du skal bruge af maskine, hvis du skal blæse papiruld ind som isolering.

Hvorfor vælge indblæsning af papiruld?

Ved at skulle blæse din isolering ind i hulmuren, så slipper du for at skulle skære isolering til, og bøvle med dette. Derudover, så vil du få en ensartet isolering, som virker som en tætsluttende dyne for din væg. Den lukker effektivt af for åbninger og huller, hvilket er med til at modvirke kuldebroer eller utætheder i ejendommen.

Papiruld er derfor et godt valg, hvis du vil have isoleret din bolig på ny, eller hvis du skal til at bygge nyt, og derfor er i tvivl om hvad du skal vælge.

Indblæsning af papiruld – Hvordan gør man?

For at indblæse papiruld, så kan du desværre ikke bare stå og kaste det ind i et hul. Det kræver en maskine til indblæsning af papiruld, hvis det skal gøres korrekt. Denne kan du enten leje ved et firma, som er specialiseret i dette, eller du kan hyre dem til at gøre det. Vi anbefaler, at du kun gør det selv, hvis du har erfaring med det – Hvis du ikke har dette, så kan det hurtigt ende med et stort rod.