Sponsoreret

Renover din bolig og spar på energien

Dette indhold er sponsoreret.

Der kan være mange grunde til at gå i gang med en renovering. Typisk er der nogle forskellige ting, der skal fikses, men det kan også være, at du simpelthen synes, at din bolig trænger til et nyt look. Hvis du skal i gang med at renovere, kan du også med fordel tænke over, hvordan du for fremtiden kan spare på energien. Det er både godt for miljøet og pengepungen. Du har nemlig en række muligheder, når du alligevel skal i gang med en renovering. Dem kan du læse mere om i denne guide.

Få en moderne varmtvandsbeholder

Noget af det, vi bruger energi på i hverdagen, er at holde vores vand varmt – og her kan der være penge at spare. Der kan nemlig være mange fordele ved at få fat i en moderne varmtvandsbeholder, også kaldet en elektrisk gennemstrømningsvandvarmer. Ved en traditionel varmtvandsbeholder er der nemlig risiko for tomgang og overforbrug af energi – dette skyldes, at vandet i beholderen holdes varmt, også selvom du ikke bruger det. Med en moderne varmtvandsbeholder er det derimod kun det vand, du faktisk bruger, der bliver varmet op af det elektriske element. Så læs mere om en varmtvandsbeholder og gør en god investering.

Du kan også spare vand

Når først du har fået en god varmtvandsbeholder, er det oplagt at tænke over, hvordan du yderligere kan spare på det vand, du bruger. Her er en mulighed at investere i en sparebruser. Med en sparebruser kan du nemlig spare på vandet i hvert eneste brusebad, og typisk mærker du slet ikke noget til besparelsen. En sparebruser fungerer nemlig ved at lade luftstrømme komme ud sammen med vandet, så det føles som at tage et traditionelt brusebad. Hvis du vil spare endnu mere på vandet, kan du også kigge lidt på dit personlige forbrug og se, om du kan skære ned.