Sponsoreret

Sådan får du styr på loven i dine renoveringsprojekter

Dette indhold er sponsoreret

Står du med både tid og penge i hænderne, uden helt at vide hvad du mon skal bruge det på, så er du kommet til det rigtige sted. Her får du nemlig tre ideer til renoveringsprojekter, som du med garanti vil kunne igangsætte og efterfølgende nyde godt af!

Byg nyt i haven

Der er massere muligheder for at opføre småbyggerier udenfor, og det er derfor også en oplagt mulighed til et projekt. Måske du har et gammelt skur stående, som virkelig trænger til at blive genopført, eller måske du i stedet for et skur, hellere vil have en større og mere luksuriøs udehus-lignende bygning. Under alle omstændigheder vil der først og fremmest være nogle designmæssige valg der skal træffes, og dernæst også nogle praktiske. Eksempelvis skal der tages stilling til hvorvidt du vil kunne bygge i skel. Er du i tvivl om hvad det er, og reglerne omkring det så er muligheden simpel: Landsyd.dk kan rådgive om byggeri i skel

Skift køkkenet

Et ofte set renoveringsprojekt er, når der gribes fat i køkkenet. Det er et af de rum, som udsættes for meget slid, og i øvrigt også for damp og os, på trods af udsugning. Lige når det kommer til renovering af køkken, kan det gøres på mange måder. Der kan rives ned, bygges, designes og opføres helt fra bunden, så du får lige det drømmekøkken, du ønsker. I lidt mindre skala kan der skiftes overflader og armaturer, males lidt hvor det er nødvendigt, eller sørges for generel renovering af det ydre.

Opdater badeværelset

Ligesom med køkkenet går mange også i gang med badeværelset. Dette er ofte lidt mere omfattende, men som regel giver det virkelig pote i dagligdagen efterfølgende. Et opdateret badeværelse kan betyde alverden, med nye faciliteter, omgivelser og dekorationer, til at lysne op og desuden, hvis tanken er gået på det, også være med til at øge funktionaliteten.