Sponsoreret

Trægulvet passer ind alle steder

Dette indhold er sponsoreret.

Står du også midt i et renoveringsprojekt? Måske er du i gang med at renovere hele dit hus, eller blot din stue eller dit køkken – så det bliver flottere og mere funktionel? Uanset hvad, så står du helt sikkert midt i overvejelser om, hvilket gulv du skal lægge. Så bør du overveje et trægulv fra dansktraegulv.dk. Her finder du et kæmpe udvalg af forskellige trægulve. Her er alt fra parketgulve til plankegulve til massive trægulve, ja sågar vinyl- og laminatgulve. Du kan finde gulve til hvert eneste rum i huset, og du kan finde det gulv, som passer lige til renoveringsprojekt.

Det rigtige trægulv

Inden du bestiller dit nye trægulv, er der et par overvejelser, som er gode at gøre sig. Find frem til den træsort, som du gerne vil have. Overvej, når du tager din beslutning, hvor meget slitage gulvet bliver udsat for – måske har du tunge møbler, små børn eller husdyr, og så er det praktisk at vælge en slidstærk træsort, som eksempelvis massivt egetræsgulv. Hvis du omvendt skal lægge gulv i et værelse, hvor der ikke er så stor slitage, så kan du med fordel vælge et lidt billigere gulv.

Gode råd til vedligehold og valg af gulv

Inden du beslutter dig for, hvilket trægulv, som du gerne vil have, skal du også undersøge, hvor meget vedligeholdt dit valg af gulv kræver. Nogle typer af gulve skal poleres og lakeres, sågar slibes, mens andre slet ikke kræver noget vedligehold og bare kan passe sig selv. Vælg den type af gulv, som kræver den mængde af vedligehold, som du har lyst og overskud til. Dansk Trægulv har været specialister inden for trægulve og behandlingen af dem siden 1998, så ligegyldigt hvilke spørgsmål du har, så kan de sikkert hjælpe dig på vej. Kontakt dem allerede i dag og få hjælp til, hvilket gulv du skal lægge under jeres renovering.