Sponsoreret

2 nemme gør-det-selv-projekter for begynderen

Går du og overvejer at kaste dig ud i et gør-det-selv-projekt, men er usikker på, hvor du skal starte? Frygt ej! Der er nemlig masser af overskuelige projekter, hvor du kan dyppe din malerpensel i det store diy-univers. Her er to nemme projekter, som selv en begynder kan kaste sig ud i.

Giv dine døre et personligt touch

Et af de nemmeste og sjoveste måder at friske dit hjem op på er ved at tage noget af det du allerede har, og give det en lille make-over. Hvis du har mulighed for det, kan du nemt male dine døre en ny farve med lidt maling. Der er mange måder at gøre det på, og kun fantasien sætter grænser.

Hvis det skal være rigtig lækkert, kan du også skifte grebene ud med noget, der passer bedre til din personlige smag. Find designinspiration på finicc.com. Her finder du et hav af forskellige designs, som du kan lade dig inspirere af. Udover at give dine døre et nyt og friskt udseende, så vil det også give dit hjem et personligt præg.

Sæt et gammelt møbel i stand

En anden nem måde at få et nyt og friskt udseende i dit hjem er ved at sætte et gammelt møbel i stand. Det kan være alt fra en gammel kommode til et bord eller en stol, som du allerede har stående, eller et møbel du finder i genbrug. Slib overfladen og mal med en frisk farve for at give et helt nyt look.

Du kan finde gode tilbud på brugte møbler på forskellige markedspladser på nettet, og ofte kan du få nogle rigtig gode priser på møbler, som trænger til en kærlig hånd. Det kræver ikke meget erfaring at sætte et gammelt møbel i stand, og med lidt tålmodighed og det det rette håndelag kan du opnå fantastiske resultater.